vår vision

Allt för en trivsammare miljö att vistas i där vi alltid sätter kundens behov och trygghet i fokus

Om oss

Vi är en mångsidig leverantör av städtjänster, hantverkshjälp, transporter och trädgårdshjälp för hemmet eller företaget. Allt för en trivsammare miljö att vistas i där vi alltid sätter kundens behov och trygghet i fokus.

Vi förstår att städning kan vara en tidskrävande och tråkig uppgift för många människor. Därför erbjuder vi skräddarsydda städtjänster som passar dina individuella behov. Vi arbetar flexibelt och anpassar oss efter dina önskemål. Vårt team består av professionella städare som är noggrant utvalda och utbildade för att ge dig den bästa möjliga städupplevelsen. Vi använder enbart miljövänliga och säkra rengöringsmedel för att säkerställa en hälsosam och ren miljö.

Vi erbjuder städtjänster för både hem och kontor, inklusive grundlig städning, daglig städning, fönsterputsning och mycket mer. Vi är också specialiserade på flyttstädning och byggstädning. Vårt mål är att ge dig den mest tillfredsställande städupplevelsen. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda högkvalitativ städning till ett överkomligt pris. Vi är också tillgängliga för att svara på eventuella frågor du kan ha om våra städtjänster.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra städtjänster och för att boka din första städning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa en ren och hälsosam miljö i ditt hem eller kontor!

Välkommen till ett renare hem!

/AÖ Städ

Allt för en trivsammare miljö att vistas i där vi alltid sätter kundens behov och trygghet i fokus

kontakt

© 2021 A-Ö Städ AB| Org. nr. 559384 - 6404